BRURS

BRURS Heerlijk eten van Brurs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 259 beoordelingen
15 aug 2019 om 18:51 Zoals altijd weer prima eten en snel bezorgd.
14 aug 2019 om 21:16 Turkse pizza was prima. Oom portie friet met 3 snacks, frikandel,kroket en kipburger besteld plus pindasaus. De kipburger was geen kipburger, de pindasaus koud en de kroket van zeer slechte kwaliteit. Ik gebeld, wat ik aangaf kon niet want nooit klachten
14 aug 2019 om 20:00 Was geweldig,we hebben ervan genoten. Tot de volgende keer!!!
14 aug 2019 om 17:58 De Burgers zaten op een Pistolet i.p.v. Turkse Bol, waar het op zit maakt mij niet uit als de rest maar klopt. Is overigens niet de eerste keer.
9 aug 2019 om 19:33 Veel te lang moeten wachten! Bijna 2 uur! Eten was goed was erg lekker, ondanks excuses van de bezorger weet ik niet of we hier nog een keer bestellen...
28 jul 2019 om 1:31 Hoi hoi...was tijdje geleden..maar was weer toppie. Echt genoten weer!!!
12 jul 2019 om 19:31 Duurde iets langer maar het was erg lekker
3 jul 2019 om 21:28 Heerlijk, vers eten. Snelle bezorging! Het was ruim 10 minuten eerder
30 jun 2019 om 19:53 Heerlijke kapsalon gegeten, ook een Turkse pizza met vlees besteld, maar hier zat een stukje bot in... smaken waren echter wel goed
23 jun 2019 om 23:15 Best ever food!!!
16 jun 2019 om 1:47 Lekker eten. Warm. Snelle service
9 jun 2019 om 22:28 Duurde niet lang, precies zoals aangegeven, erg lekker eten, nog helemaal lekker warm en zowaar knapperige frietjes! Heerlijk vlees ook!