BRURS

BRURS Heerlijk eten van Brurs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 270 beoordelingen
6 okt 2019 om 16:31 Goed eten voor een schappelijke prijs. snel bezorgd en lekker warm. Zeer smaakvol.
5 okt 2019 om 20:42 Eten wederom vers, knapperige groente. Heerlijk eten en geweldige service! Nog bedankt voor de ayran, dat heeft mijn avond echt gemaakt !
3 okt 2019 om 20:28 Friet niet gaar en knoflooksaus was zuur
3 okt 2019 om 15:28 Was snel geleverd en het eten was lekker. Zelf had ik de kapsalon heerlijk!
19 sep 2019 om 19:36 Super lekker.. beste kwaliteit van ridderkerk
17 sep 2019 om 20:46 het was heerlijk en op tijd bezorgd!!
11 sep 2019 om 9:10 Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Lekker warm en op tijd gebracht. Vriendelijke bezorger.
8 sep 2019 om 8:51 Helaas kregen we de kapsalon gemixt met sambal i.p.v. apart. Het was ook erg veel gezout. Helaas niet meer te eten.
15 aug 2019 om 18:51 Zoals altijd weer prima eten en snel bezorgd.
14 aug 2019 om 21:16 Turkse pizza was prima. Oom portie friet met 3 snacks, frikandel,kroket en kipburger besteld plus pindasaus. De kipburger was geen kipburger, de pindasaus koud en de kroket van zeer slechte kwaliteit. Ik gebeld, wat ik aangaf kon niet want nooit klachten
14 aug 2019 om 20:00 Was geweldig,we hebben ervan genoten. Tot de volgende keer!!!
14 aug 2019 om 17:58 De Burgers zaten op een Pistolet i.p.v. Turkse Bol, waar het op zit maakt mij niet uit als de rest maar klopt. Is overigens niet de eerste keer.